Beloruska 5, 2000 Maribor
041 946 942, 040 744 977

Vračila in reklamacije

Odstop od pogodbe

Kupec (velja izključno za fizične osebe) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (e-naslov: info@info-net.si), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Kupec na lastne stroške vrne izdelek v ne odprti in nepoškodovani embalaži. Obrazec za odstop od pogodbe.

Vračila so možna tudi v primeru, da je ponudnik dobavil blago ki ni bilo naročeno (npr. ponudnik je dobavil blago v modri barvi, naročeno je bilo v beli, ponudnik je dobavil blago velikosti 38, naročeno je bilo 42, …). V primeru, da je blago bilo dobavljeno kot je bilo naročeno, paket pa je kupec odprl, vračila niso možna.

Vračilo poškodovanih pošiljk

Če si ob prevzemu pošiljke opazil, da je artikel ali paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, moraš sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi. Dostavljalca opozoriš, da je treba izpolniti obrazec Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga nato tudi podpišeš. Poskrbeli bomo, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke