Studijska fotografija

Fotografija pove več kot 1000 besed. Dobra fotografija je zato ključnega pomena. Razen vizualne prepričljivosti so fotografije nujni del predstavitve na spletni strani, saj vplivajo na SEO oz. na pozicijo spletne strani ali trgovine v iskalnikih.

Jerneja Lobnik Ornik,
RETUŠIRANJE FOTOGRAFIJ
Nino Verdnik,
FOTOGRAFIJA

Studijska fotografija omogoča uporabo primerne svetlobe, postavitve in seveda kakovosti fotografije. Uporabne so za vse tiskane medije, oglasne materiale in uporabo na spletu. Studijske fotografije se posnamejo v večih različnih postavitvah, da lahko sami izberete najboljše fotografije za vas.

Studijska fotografija izdelkov za spletno trgovino

Beautiful woman with elegant summer dress

Studijska fotografija izdelkov za spletne trgovine ali kataloge izdelkov. Zaradi visoke resolucije jih lahko uporabite za tiskane kataloge, brošure, jumbo plakate in druge tiskane publikacije. Izbirate lahko med različnimi postavitvami posnetih fotografij.

Fotografiranje izdelkov za spletno trgovino na beli podlagi

leather and paisley handbag

Kakovostna fotografija izdelkov na čisti beli podlagi je primerna za uporabo na spletni trgovini in hkrati omogoča neomejene možnosti grafičnega oblikovanja. Uporabite jih lahko tudi za tiskane kataloge, brošure, jumbo plakate in druge tiskane publikacije.

Studijska fotografija portretov in ekipne fotografije

Portrait of happy handsome Hispanic businessman holding laptop

Portretne fotografije posameznikov ali ekipe so primerne za uporabo na spletnih straneh, revijah, zbornikih in internih časopisih. Ozadje je lahko transparentno, belo, sivo, … Uporabite jih lahko za spletne strani, tiskane publikacije, plakate ipd.

Fotografiranje poslovnih prostorov in zunanjih objektov

Medical Office

Fotografiranje poslovnih prostorov in objektov za najboljšo možno predstavitev vašega podjetja. Uporabne so za spletne strani in tiskane publikacije. Izbirate lahko med večimi postavitvami.

Fotografiranje dogodkov, srečanj, porok ipd.

wedding couple preparing for official wedding ceremony

Ovekovečite vaše dogodke, poslovna srečanja, osebna druženja in poroke s profesionalno fotografijo. Izbirajte med več stotimi fotografijami in izberite najlepše za večen spomin.

Obdelava fotografij in transparentno ozadje

cheerful cosmetologist

Obdelava in izrezi fotografij za tiskane publikacije (CMYK in 300 DPI) ali spletne strani (RGB in 72 DPI) za optimalno kakovost in hitrost nalaganja.

Retuširanje portretov

Woman before and after treatment

Retuširanje portretov za splet in tiskane publikacije. Brisanje gub, nepravilnosti na koži, rdečic in poudarek na čistosti in kakovosti.

Retuširanje telesa

beautiful woman with long brown hair and slim perfect body

Retuširanje celotne postave, brisanje nabreklosti okrog trebuha, enakomerno ožanje pasu, rok, nog, brez, da je vidno umetno retuširanje.

Retuširanje fotografij

Portrait of young brunette woman posing in studio

Retuširanje vseh vrst fotografij za uporabo na spletnih trgovinah, spletnih straneh, tiskanih publikacijah, plakatih ipd.

Potrebujete studijsko fotografijo?

Prepričani smo, da vam bomo pomagali doseči in preseči vaše cilje.

Za vse projekte garantiramo odlično opravljeno izvedbo vseh procesov v celoti – od zasnove (načrta), prepričljive in unikatne celostne podobe, implementacijo funkcionalnosti do lansiranja projekta, optimizacije za najvišja mesta v iskalnikih in oglaševanja na spletu.

Kontaktirajte nas

Tukaj smo za vas!

Prepričani smo, da bomo našli optimalno rešitev za vas.

041 946 942

DOSEGLJIVI VSAK DELOVNIK

LOKACIJA Prvomajska 32, 2204 Miklavž

Scroll to Top