Izdelava publikacij

Oblikujemo in pripravljamo poslovne tiskovine, publikacije in prospekte, knjige, kataloge, revije, časopise, plakate in reklamne publikacije. Rešitev pripravimo v skladu z projektom, pri čemer upoštevamo načelo kreativnosti in preprostosti. Projekte pripravljamo od ideje do končne produkcije. Pomagamo vam razviti in izboljšati celostno podobo, ki bo zagotavila, da bo vaše podjetje doseglo maksimalni potencial.
Jerneja Lobnik Ornik,
GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Grafično oblikovanje je obširno področje, ki ga pokrivamo v celoti, predvsem pa se ukvarjamo s postavitvijo revij, časopisov, knjig in drugih publikacij, oblikovanjem logotipov in celostne podobe, oblikovanjem spletnih strani, spletnih časopisov in E-mesečnikov.

Kot podjetje s celostno ponudbo izdelave blagovnih znamk in grafičnega oblikovanja vam pomagamo uresničiti vaše ideje. Nudimo vam celotno privlačnih kreativnih storitev, ki pritegnejo pozornost vaše točno določene ciljne skupine. Oblikujemo vam vse od logotipa do celostne grafične podobe vašega podjetja s tiskanim in spletnim materialom. 

Besedila in slike sestavimo v smiselno celoto in jo oblikujemo po želji naročnika ter prilagodimo uporabniku. Besedilo, ki ga prejmemo od naročnika je ponavadi v wordovem dokumentu. V grafičnih programih pripravimo prelom besedila. V to spada izbira tipografije, barv, urejanje besedila in slik ter izdelava končnega izdelka za tisk.

Oblikovanje revij

Tablet and magazines on table

Celostna podoba je ključnega pomena, ker je izgled prva stvar, na katero ljudje pomislijo, ko se spomnijo vaše blagovne znamke. Celostna grafična podoba vključuje izdelavo logotipa s CGP priročnikom za pravilno uporabo, vizitke, pisemski dopis in kuverto, brošure in predstavitvene mape ter elektronski podpis. Cilj celostne podobe je, da vsaka oblika komunikacije z vašimi kupci, nosi vašo podobo in tako poudarja vaše sporočilo.

Oblikovanje časopisov

Businessman reading a newspaper

Kakovostna fotografija izdelkov na čisti beli podlagi je primerna za uporabo na spletni trgovini in hkrati omogoča neomejene možnosti grafičnega oblikovanja. Uporabite jih lahko tudi za tiskane kataloge, brošure, jumbo plakate in druge tiskane publikacije.

Oblikovanje knjig

Books in a bookshelf

Obdelava in izrezi fotografij za tiskane publikacije (CMYK in 300 DPI) ali spletne strani (RGB in 72 DPI) za optimalno kakovost in hitrost nalaganja.

Oblikovanje katalogov

Portretne fotografije posameznikov ali ekipe so primerne za uporabo na spletnih straneh, revijah, zbornikih in internih časopisih. Ozadje je lahko transparentno, belo, sivo, … Uporabite jih lahko za spletne strani, tiskane publikacije, plakate ipd.

Oblikovanje letnih poročil

Bundles of newly printed catalogues in a stack

Fotografiranje poslovnih prostorov in objektov za najboljšo možno predstavitev vašega podjetja. Uporabne so za spletne strani in tiskane publikacije. Izbirate lahko med večimi postavitvami.

Oblikovanje internih glasil

Two brochures with digital advertising brief course surrounded by documents

Ovekovečite vaše dogodke, poslovna srečanja, osebna druženja in poroke s profesionalno fotografijo. Izbirajte med več stotimi fotografijami in izberite najlepše za večen spomin.

Potrebujete studijsko fotografijo?

Prepričani smo, da vam bomo pomagali doseči in preseči vaše cilje.

Za vse projekte garantiramo odlično opravljeno izvedbo vseh procesov v celoti – od zasnove (načrta), prepričljive in unikatne celostne podobe, implementacijo funkcionalnosti do lansiranja projekta, optimizacije za najvišja mesta v iskalnikih in oglaševanja na spletu.

Kontaktirajte nas

Tukaj smo za vas!

Prepričani smo, da bomo našli optimalno rešitev za vas.

041 946 942

DOSEGLJIVI VSAK DELOVNIK

LOKACIJA Prvomajska 32, 2204 Miklavž

Scroll to Top