Beloruska 5, 2000 Maribor
041 946 942, 040 744 977

Microsoft SharePoint

SharePoint.fw

Dobrodošli v novem načinu sodelovanja. Nova različica SharePointa omogoča nove načine za skupno rabo dela in sodelovanje z drugimi, organiziranje projektov in skupin ter odkrivanje oseb in podatkov.

Skupna raba

Družite se skozi delo
Omogočite skupno rabo zamisli, odkrivajte odgovore in spremljajte delo svojih sodelavcev z novimi družabnimi funkcijami v SharePointu.

Skupna raba vaših zamisli
Objavljajte vsebino na SharePointovem mestu iz katerega koli Officeovega programa in omogočite skupno rabo z osebami znotraj in zunaj vaše organizacije z nekaj preprostimi kliki.

Vzemite SharePoint na pot
Omogočite skupno rabo dokumentov, posodabljajte svoj vir dejavnosti in ostanite v stiku s sodelavci prek mobilnega telefona ali tabličnega računalnika.

Organizacija

Spremljajte projekte
Organizirajte vse projekte in opravila, da pridobite vpogled v prihajajoče rezultate v SharePointu, Outlooku in Microsoft Projectu.

Ohranjanje povezanosti ekipe
Pripravite novo spletno mesto skupine le v nekaj minutah, sledite zapiskom srečanja in povežite vsa e-poštna sporočila in dokumente celotne skupine na enem mestu.

Shranjevanje in sinhroniziranje dokumentov
S storitvijo SkyDrive Pro sinhronizirajte vsebino v SharePointu z namizjem, da bodo dokumenti dostopni že z enim samim klikom, tudi ko boste brez povezave.

Odkrivanje

Poiščite strokovnjake, za katere niste nikoli vedeli, da obstajajo
Povežite se z osebami v vaši organizaciji in na preprost način odkrijte njihova zanimanja, pretekle projekte in dokumente, na katerih so delali.

Odkrijte vpoglede in odgovore
Spremenite gole podatke v čudovita interaktivna poročila s programom Excel 2013 in jih objavite na SharePointovem mestu za skupno rabo vpogledov z vašimi sodelavci.

Odkrijte tisto, kar iščete
Prilagodite in omejite iskanje za pridobivanje ustreznejših rezultatov ter priskrbite priporočila za osebe in dokumente, ki jih je priporočljivo spremljati.

Izgradnja

Zgradite programe v oblaku
Zgradite programe na običajnih spletnih tehnologijah, kot so JavaScript, HTML in oAuth, z novim Modelom programa v oblaku za SharePoint.

Objavite programe v shrambi za SharePoint
Vaši programi so lahko na voljo vsem, ki jih želijo preskusiti in kupiti prek javne shrambe, ali pa jih prek skupnega kataloga omogočite le za vaše zaposlene.

Ustvarite privlačna spletna mesta
Z znanimi orodji za načrtovanje in prilagodljivimi kontrolniki lahko ustvarite dinamična zasebna in internetna mesta za skupno rabo vizije vaše organizacije z vsemi uporabniki.

Upravljanje

Upravljanje stroškov
Zmanjšajte stroške infrastrukture in razširite meje skupne rabe z izvajanjem SharePointa v oblaku s storitvijo Office 365.

Upravljanje tveganja
Nove možnosti arhiviranja, funkcije »e-zaznavanja« in upravljanja primerov v SharePointu, Exchangeu in Lyncu.

Upravljanje časa
S predplačili v SharePointu, zmožnostmi delovanjem in upravljanja namenite več časa podajanju novosti in manj časa upravljanju infrastrukture.

  Dodaj odgovor

  Privacy Settings saved!
  Nastavitve zasebnosti

  Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

  Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Zavrni vse piškotke
  Sprejmi vse piškotke