Beloruska 5, 2000 Maribor
041 946 942, 040 744 977

Microsoft Publisher

Publisher.fw

Program Publisher ima preprosta orodja, ki omogočajo izstopanje in pritegovanje pozornosti s slikami

Menjava slike. Vse svoje slike uvozite v eno samo površino v programu Publisher in jih menjavajte v obliko in iz nje tako, da jih preprosto povlečete in spustite. Poigrajte se z iskanjem prave slike, ne da bi pri tem zapravljali čas.

Učinki. Uporabite učinke za strokoven videz besedila, oblik in slik, vključno s svetlejšimi sencami, odsevi in funkcijami OpenType, kot so ligature in stilski preklopi, ki jih znate uporabljati, ker delujejo kot učinki v drugih programih Office, ki jih podpirajo.

Spletne slike. S pomočjo programa Publisher iščite svoje spletne albume v storitvah Facebook, Flickr in drugih ter dodajte slike neposredno v dokument, ne da bi vam bi jih bilo treba najprej shraniti na namizje, v prenosni računalnik ali tablico.*

Ozadje s sliko. Slike uporabite kot ozadja strani visoke ločljivosti in publikacijam omogočite strokoven in dovršen videz.
*Potrebna je internetna povezava.

Z uporabo poznanih orodij, kot je spajanje dokumentov, bodo vaše strokovne publikacije oblikovane posebej za vaše občinstvo

Spajanje dokumentov. V poznana orodja za spajanje dokumentov vključite slike in povezave ter poudarite osebni ton svojih glasil, kartic in e-poštnih sporočil.
Zavihek Pošta. Vse, kar potrebujete za prilagajanje, na enem mestu na traku.

Objavljajte na način, ki najbolj ustreza vašemu občinstvu

Poenostavljena skupna raba – Dokumenti se privzeto shranijo v oblak.* Samo pošljete povezavo in že lahko izmenjujete in sodelujete.

Tiskanje fotografij. Zdaj je še lažje tiskati čudovite publikacije ali albume za fotografije v kateri koli tiskarni z možnostjo shranjevanja vseh strani v skupno obliko za slike, kot je JPG.
E-pošta. Dajte stran v skupno rabo prek e-pošte ali pošljite celotno publikacijo v e-poštnem sporočilu (kot HTML) – vse strani se bodo združile v eno sporočilo.

* Potrebujete internetno povezavo. Vpisani morate biti z Microsoftovim računom ali računom Office 365.

  Dodaj odgovor

  Privacy Settings saved!
  Nastavitve zasebnosti

  Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

  Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Zavrni vse piškotke
  Sprejmi vse piškotke