Beloruska 5, 2000 Maribor
041 946 942, 040 744 977

Microsoft Project

Project.fw

Project Online s programom Project Pro for Office 365

Hitro začnite z delom s prilagodljivo spletno rešitvijo za upravljanje portfelja projektov in vsakdanjega dela, ki je na voljo v storitvi Office 365. Vse funkcije upravljanja namizja so na voljo v obliki naročnine.

Z Microsoft Projectom je načrtovanje projektov in sodelovanje z drugimi preprostejše. Bodite organizirani in ne izgubite nadzora nad svojimi projekti z edinim sistemom za projektno vodenje, ki deluje celovito z drugimi Microsoftovimi programi in storitvami v oblaku. Bodite organizirani.

Preprosto načrtujte in upravljajte svoje projekte z najnovejšimi Projectovimi predlogami, ki jih najdete na spletnem mestu Office.com.

Z novimi oznakami poti opravila v gantogramu vedno veste, kako so opravila povezana med seboj, in prepoznate opravila, ki so najbolj pomembna za zagotovitev uspešne izvedbe projekta.

Z nekaj preprostimi kliki ustvarite mesto projekta v storitvi Office 365 ali SharePointu, na katerem lahko podrobnosti o projektu daste v skupno rabo s svojo skupino ter tako povežete vse udeležence v projektu in ostane organizirani.

Uspešno izvajajte projekte

Uporabljajte priložena poročila, ki so videti lepo, kot sta npr. poročilo o preostalem delu in pregled virov, ali pa izkoristite izkušnjo, podobno tisti v Excelu, da zagotovite hiter pregled napredka in učinkovito komunikacijo s skupino, nadrejenimi in zainteresiranimi skupinami.

Pripravite se na spremembe z uporabo izboljšanih orodij, kot je skupinski načrtovalnik, s katerim lahko opazite in rešite morebitne težave, še preden lahko te vplivajo na vaš načrt.
Izkoristite prednosti programov za Office, ki so na voljo v novi Trgovini Office in razširite funkcije, ki jih ponuja Project za reševanje izrednih težav, ter izpolnite svoje potrebe in potrebe svojega podjetja.

Izboljšajte vsakodnevno sodelovanje

Nemoteno sodelujte z drugimi ter učinkovito nadzirajte stanje in upravljajte spremembe.

Člane skupine hitro obveščajte o projektu, obenem pa preprosto pridobivajte njihove spremembe, in sicer praktično od koder koli z izboljšano sinhronizacijo seznama opravil med Projectom in storitvijo Office 365 ali SharePointom.

Začnite pogovore v dejanskem času kar v svojem projektu z novo integracijo Projecta v Lync in Lync Online.

Z novim Projectom lahko vaša organizacija hitro začne projekte, odloča o prednosti naložb v porfelj projektov in zagotavlja rezultate, ki dosegajo načrtovano poslovno vrednost. To je prilagodljiva spletna rešitev upravljanja portfelja projektov (PPM) in vsakodnevnega dela – z »dostavo« prek storitve Office 365. Novi Project je na voljo za namestitev tudi na mestu uporabe. Uravnajte vidnost in napore

Učinkovito ocenite zamisli ali izračunajte, kakšen je strateški učinek konkurenčnih zahtev, da določite poravnavo in poenotite začetek projekta.
Izboljšajte vodenje in nadzor tako, da ustvarite in upravljate zmogljive poteke dela brez kodiranja.

Povečajte vsakodnevno sodelovanje

Izognite se dragim členitvam dela v skupini—z novimi oblikami sodelovanja in hitrim delovanjem.

Združite uporabne družabne funkcije, ki jih ponujata SharePoint in Project tako, da omogočite razprave, delitev informacij in zmožnosti svoje skupine, da dokončate svoje delo.
Sproti obveščajte svoje skupine, tudi ko člani niso v pisarni praktično iz katere koli naprave.

Učinkovito upravljajte vire

Imejte pregled nad delom svojih skupin, tudi pri upravljanju njihovih vsakodnevnih nalog ali začasnih projektov v SharePointu.

Sinhronizirajte SharePointove sezname opravil s Projectovimi in poročajte o dejavnostih svojih skupin.

Natančno izračunajte izkoriščenost virov in bolje upravljajte dodeljevanje, da izračune in upravljanje poravnate s strategijo.

  Dodaj odgovor

  Privacy Settings saved!
  Nastavitve zasebnosti

  Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

  Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Zavrni vse piškotke
  Sprejmi vse piškotke