Beloruska 5, 2000 Maribor
041 946 942, 040 744 977

Microsoft Lync

lync.fw

Novi Lync je naša najbolj drzna in najboljša izdaja Lynca do sedaj, ki prinaša številne novosti. Lync je uporabnikom vedno zagotavljal preprosto komunikacijo, ne glede na to, kje so bili, zdaj pa smo to z novimi in dodelanimi funkcijami še izboljšali:

Ohranite stik povsod: Lync omogoča varno komunikacijo med uporabniki, kjer koli je na voljo omrežna povezljivost, in se samodejno prilagodi omrežnim pogojem.

Uporabite želeno napravo: Lync omogoča preprostejšo komunikacijo z dosledno in že znano izkušnjo, ki je na voljo v računalnikih s sistemom Windows, v napravah s sistemoma Windows Phone ali iOS ter v pametnih telefonih s sistemom Android. Novi Lync za Windows 8 in Windows RT ponuja nemoteno izkušnjo z dotikom.

Komunicirajte na pravilen način: Lync poenoti glasovne klice in videoklice, Srečanja Lync, prisotnost in neposredno sporočanje (NS) v enem odjemalcu, ki je preprost za uporabo. Tako lahko preprosto izbirate in preklapljate med različnimi načini komunikacije.

Povežite se z zunanjim svetom: Lyncovo združevanje varno razširi poenoteno sporočanje prek interneta do strank, dobaviteljev in partnerjev z Lyncom ali Skypom.

Izkoristite prednosti videa HD, ki temelji na standardih: Lync uporablja odprte standarde, med drugim H.264 SVC, ki omogočajo izkušnjo videa v visoki kakovosti v številnih napravah.

Povečajte učinkovitost navideznih srečanj: z novo podporo za videe ločljivosti HD z več udeleženci lahko sočasno vidite do pet udeležencev srečanja. Lahko sami določite, kaj želite videti, lahko pa Lync izbere namesto vas.

Preprosto se pridružite srečanjem: Srečanju Lync se lahko pridružite že z enim dotikom ali klikom na pametnih telefonih, tabličnih računalnikih in v računalnikih.

Razširite Srečanja Lync zunaj organizacije z dostopom iz brskalnika: uporabniki računalnikov Macintosh in računalnikov s sistemom Windows se lahko s programom Lync Web App pridružijo Srečanju Lync v brskalniku ter izkusijo celotno izkušnjo spletnega srečanja, vključno z neposrednim sporočanjem, zvokom, videom z več udeleženci, s sodelovanjem prek podatkov in skupno rabo.

Ustvarjanje opomb v OneNoteu: OneNote omogoča uporabnikom, da ustvarijo OneNoteove opombe med Srečanji Lync in jih dajo v skupno rabo.

Hitro in intuitivno poiščite najboljši način za komunikacijo: Hitri Lync je meni, ki se prikaže nad stikom na Lyncovem seznamu stikov in prikazuje načine komunikacije, ki so na voljo.

  Dodaj odgovor

  Privacy Settings saved!
  Nastavitve zasebnosti

  Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

  Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Zavrni vse piškotke
  Sprejmi vse piškotke