Beloruska 5, 2000 Maribor
041 946 942, 040 744 977

Microsoft Exchange

Exchange.fw

Povečajte storilnost uporabnikov, zagotovite enako raven varnosti v organizaciji in ohranite zahtevan nadzor.

Ohranite nadzor

Z Exchangeom lahko prilagodite rešitve na podlagi edinstvenih potreb in zagotovite, da so vaše komunikacije vedno na voljo, pri tem pa ohranite popoln nadzor v skladu s svojimi pogoji – v spletu in na delovnem mestu ali v kombinaciji obeh.

Selitev v oblak pod vašimi pogoji. Exchange nudi prilagodljive možnosti za selitev v oblak, naj gre za sprejemanje v oblak čez noč ali upravljanje hibridnega uvajanja z nabiralniki na delovnem mestu ali v spletu. Omejite prekinitve delovanja z nemotenim prenosom v različna okolja in omogočite uporabnikom skupno rabo koledarjev in načrtovanje srečanj ne glede na to, v katerem okolju je njihov nabiralnik. Preskusite prihajajoče izboljšave v oblaku s podporo za nadgradnjo predogledov.

Skrajšajte čas, ki ga porabite za upravljanje, pri tem pa ohranite nadzor. Upravljajte zmogljive funkcije, vključno s preprečevanjem izgube podatkov in nabiralniki mest, iz Skrbniškega središča za Exchange – enega skrbniškega vmesnika, ki temelji na spletu in je preprost za uporabo. Nadzor nad dostopom, ki temelji na vlogi, omogoča središču za pomoč in strokovnjakom izvajanje določenih opravil, za katere ne potrebujejo popolnih skrbniških dovoljenj. Ta poenostavljena in intuitivna izkušnja pomaga pri učinkovitem upravljanju Exchangea, dodeljevanju opravil in osredotočanju na poslovanje v prihodnosti.

Ohranite pomembne podatke na enem mestu z Exchangeovim arhiviranjem, velikimi nabiralniki in pravilniki o hranjenju. Uporabnikom zagotovite velik nabiralnik, ki jim omogoča, da hranijo e-pošto v svojih primarnih nabiralnikih ali premaknejo elemente v arhiv na delovnem mestu. S prilagodljivimi in zmogljivimi pravilniki o hranjenju lahko prevzamete nadzor nad shrambo in zahtevami po skladnosti ter ohranite storilnost uporabnikov.

Naredite več na kateri koli napravi

Exchange omogoča večjo storilnost uporabnikov, saj jim pomaga upravljati velike količine komunikacij v več napravah in učinkovitejše sodelovanje skupin.

Svojim uporabnikom ponudite intuitivno izkušnjo z mapo »Prejeto«, ki podpira tehnologijo dotika. Povečajte storilnost v kateri koli napravi s čisto in pregledno mapo »Prejeto«, osredotočeno na pomembne in primerne informacije.

Omogočite uporabnikom boljše sodelovanje v skupinah in na projektih. Nabiralniki mest* omogočajo uporabnikom sodelovanje na projektih, hitro spremljanje dela skupin, katerim se pridružijo, in preprosto skupno rabo podatkov. Soavtorstvo, shranjevanje dokumentov in ustvarjanje različic zagotavlja SharePoint, medtem ko Exchange ureja pošiljanje sporočil in tako zagotavlja popolno uporabniško izkušnjo, vključno z dostopom do dokumentov.

Prilagodite Exchange po meri s povezovanjem programov za Outlook in Outlook Web App, ki temeljijo na spletu. Pomagajte svojim uporabnikom zapraviti manj časa za preklapljanje med programi in izboljšajte njihovo izkušnjo s komuniciranjem z razširitvenim modelom, ki zagotavlja preprost dostop do vtičnika za programe ki temeljijo na spletu – v Outlooku in programu Outlook Web App. Z enim vpisom v več programov lahko zmanjšate zapletenost in uporabnikom zagotovite varen in pooblaščen dostop do posameznega odobrenega programa.

Ohranite varnost organizacije

Uporabite Exchange, da zaščitite poslovno komunikacijo in občutljive podatke ter tako izpolnite notranjo in predpisano skladnost.

Odstranite nevarna e-poštna sporočila, preden prispejo v omrežje. Exchange aktivno varuje vaše komunikacije z vgrajenimi obrambnimi mehanizmi proti virusom, neželeni pošti in lažnim sporočilom.

Zaščitite občutljive podatke in obvestite uporabnike o notranjih pravilnikih o skladnosti. Preprečite uporabnikom nenamerno pošiljanje občutljivih podatkov nepooblaščenim osebam. Funkcija preprečevanja izgube podatkov identificira, spremlja in zaščiti občutljive podatke s podrobno analizo vsebine, namigi o pravilnikih v Outlooku pa opozorijo uporabnike na kršenje pravil še pred pošiljanjem podatkov. Vgrajena pravila za preprečevanje izgube podatkov temeljijo na predpisanih standardih, kot so PII in PCI, Exchange pa lahko podpira tudi druge pravilnike, ki so pomembni za vaše poslovanje.

Uradnikom za usklajenost s predpisi omogočite izvajanje funkcije »e-zaznavanja« na delovnem mestu v Exchangeu, SharePointu in Lyncu iz enega vmesnika. Zagotovite notranjo in predpisano skladnost z novim središčem za e-odkrivanje*, s katerim lahko identificirate, zadržite in analizirate podatke organizacije iz Exchangea, SharePointa in Lynca. Podatki vedno ostanejo na delovnem mestu, zato vam nikoli ni treba upravljati ločene shrambe podatkov.

*Zahteva se najnovejša različica Exchangea in SharePointa.

  Dodaj odgovor

  Privacy Settings saved!
  Nastavitve zasebnosti

  Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

  Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Zavrni vse piškotke
  Sprejmi vse piškotke