Beloruska 5, 2000 Maribor
041 946 942, 040 744 977

Izboljšajte svoje poslovne rezultate

Imate podatke o strankah še vedno v Excelovih tabelah, Wordu, Oulooku? Bi radi poslali tisočim SMS ali elektronsko sporočilo o vaših novih storitvah ali izdelku z enim samim klikom? Potrebujete orodje za E-mail marketing? Se vam nabere toliko stvari v glavi da ne veste več kaj in kdaj morate opraviti? Ste pozabili na sestanek, dogodek oz. drug pomemben termin? Ste pozabili poklicat stranko ob dogovorjenem terminu?

Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili z DA, potrebujete CRM sistem.

Kratica CRM pomeni »Customer Relationship Management«, torej upravljanje odnosov s strankami. Z CRM sistemom lahko povežete, združite in uredite vsa tista sporočila, opomnike in komentarje, ki ste jih s samolepilnimi lističi lepili na monitor, pisali v Excelove tabele, …

CRM sistem je primeren za vsako podjetje, ki zaradi povečanja obsega strank in zaposlenih nima več jasnega pregleda nad delom s strankami. Primeren je tudi za vse, ki bi radi svoje stranke obveščali preko SMS-a in elektronske pošte o novostih, dogodkih in drugimi pomembnimi obvestili.

V podjetju Info-net d.o.o. smo CRM sistem prav posebej prilagodili občinam, šolam, vrtcem in drugim javnim podjetjem, ki bi radi svoje občane in uporabnike obveščali preko elektronskih ali SMS sporočil.

CRM sistem delovanje

crm-logo1

  Dodaj odgovor

  Privacy Settings saved!
  Nastavitve zasebnosti

  Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

  Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Zavrni vse piškotke
  Sprejmi vse piškotke