Beloruska 5, 2000 Maribor
041 946 942, 040 744 977

Microsoft Access

acess.fw

Hitro ustvarite programe po meri, tudi če niste razvijalec

Access je zdaj več kot le orodje za ustvarjanje namiznih zbirk podatkov. Z njim lahko preprosto in hitro ustvarite programe za upravljanje zbirk podatkov v spletnih brskalnikih, s katerimi si lahko pomagate pri poslovanju. Vaši podatki se samodejno shranjujejo v zbirko podatkov SQL, zato so varnejši, programe pa lahko brez težav delite s sodelavci.
Predloge programov. Začnite z ustvarjanjem programa po meri ali poiščite navdih v zbirki novih in strokovno oblikovanih predlog programov.

Predloge tabel. Veste, kaj želite spremljati s svojim programom po meri? Začnite vnašati v polje z besedilom »Dodaj tabele«, izberite ustrezne tabele, hitro definirajte polja in določite razmerja med njimi ter pravila zanje. Vaš novi program bo pripravljen v le nekaj minutah!

* Zahtevane so storitve Access Services, ki so naprodaj posebej kot del izbranih ponudb Office 365, SharePoint Online in SharePoint Server 2013.

Doživite programe, ki so preprosti za uporabo, saj se razvijajo skupaj z vašim poslovanjem

Izkušnje s programi. Nikoli več vas ne bo skrbelo, da bi se uporabniki »izgubili med podatki«, saj imajo programi privlačen vmesnik, ki je enostaven za uporabo, in zagotavljajo dosledno uporabniško izkušnjo. Access poskrbi za kodo, ki ustvarja ta strokovni videz in občutek.

Kontrolnik sorodnih elementov. Uporabniki si lahko na istem zaslonu ogledajo pomembne dodatne informacije, tako da imajo pri pregledovanju ali vnašanju podatkov vedno na voljo ustrezen kontekst.

Kontrolnik samodokončanja. Vnašanje podatkov je za uporabnike programov zdaj lažje in natančnejše, saj se ob začetku vnašanja podatkov prikažejo spustni meniji in priporočila. Iskanje omogoča vzpostavljanje relacij med zapisi v različnih tabelah.

* Zahtevane so storitve Access Services, ki so naprodaj posebej kot del izbranih ponudb Office 365, SharePoint Online in SharePoint Server 2013.

Lažje delite podatke z drugimi in nadzirajte dostop do njih

Programi za uvedbo v SharePoint. S storitvami Access Services in programsko opremo SharePoint Online ali On-Prem SharePoint Server 2013 lahko programe Access zdaj preprosto upravljate in nadzorujete prek SharePointovega mesta podjetja kar v brskalniku. To omogoča dostop za več uporabnikov in nadzor nad dovoljenji, ki ju pričakujete od SharePointa, poleg tega pa še pregled nad uporabo programov.

Podatki, shranjeni v strežniku SQL. Zaledje je prestavljeno v strežnik SQL Server in storitev Microsoft Azure SQL Database, kar omogoča dodatno zanesljivost, odlično varnost, razširljivost in dolgoročno upravljanje. Programi Access zdaj izkoriščajo standardno skladnjo SQL in resnično zanesljivo zaledje, ki je uvedeno na mestu uporabe ali v oblaku.

* Zahtevane so storitve Access Services, ki so naprodaj posebej kot del izbranih ponudb Office 365, SharePoint Online in SharePoint Server 2013.

Office za iPhone

V svojem telefonu iPhone® skoraj kjerkoli pregledujte, ustvarjajte in urejajte dokumente programov Word, Excel in PowerPoint. Vsebina in oblikovanje se ne spreminjata, zato so dokumenti videti odlično tudi potem, ko se vrnete za osebni računalnik ali računalnik Mac.

Office za Windows Phone

Skoraj kjerkoli pregledujte in urejajte dokumente programov Word, Excel in PowerPoint. Vsebina in oblikovanje se ne spreminjata, zato so dokumenti videti odlično tudi potem, ko se vrnete za osebni računalnik ali računalnik Mac. Zbirka Office Mobile je optimizirana za telefone Windows Phone in je v njih že nameščena.

Office za sistem Android

Oglejte si dokumente programov Word, Excel in PowerPoint ter jih uredite praktično povsod. Vsebina in oblikovanje se ne spreminjata, zato so dokumenti videti odlično tudi potem, ko se vrnete za računalnik s sistemom Windows ali računalnik Mac.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

  Privacy Settings saved!
  Nastavitve zasebnosti

  Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

  Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Zavrni vse piškotke
  Sprejmi vse piškotke